Kajakcursussen 2020

kijk onder kajakcursussen voor een beschrijving van de cursussen

Quickstart kajakvaren (beginners)

• Er is dit jaar twee of drie maal een Quickstart.
  • De eerste Quickstart is op 5 woensdagavonden vanaf 20 mei.
  • Er start een tweede Quickstart op dinsdag 7 juli.
  • Mogelijk komt er ook een najaars-Quickstart op 5 donderdagavonden vanaf 3 september. Dit is nog niet definitief.
  • De lessen beginnen om 19.00 uur.
  • Bij de quickstart hoort ook een theorie-avond. De datum daarvan wordt tiijdens de lessen bekendgemaakt.

Kajakvaardigheid A (gevorderd)

• De cursus bestaat uit 7 lessen op donderdagavond, van 28 mei t/m 9 juli, aanvang 19.00 uur.
  • Na de zomerstop kunnen nog een of twee herhalingslessen gegeven worden, voor een eventueel examen als niet alles op jouw vorderingsstaat is afgevinkt.
  • De datum van een bijbehorende theorie-avond wordt nog bekendgemaakt

Kajak Veiligheids Test

In verband met de corona-maatregelen is het dit jaar niet mogelijk om een kajakveiligheidstest te organiseren.

Kajakvaardigheid B

• Er is een cursus kajakvaardigheid-B op 8 donderdagavonden: 28 juni, 2, 9, 16 juli, en 3, 10, 17, 24 september.
  • Dit kan aangevuld worden met één of meer workshops in het weekend, in juli of augustus.

Verder van belang

• Cursussen worden gegeven volgens een Corona-protocol, zo lang dat nog moet
  • Cursussen gaan door bij voldoende belangstelling.
  • Tenzij anders vermeld, vinden de lessen plaats op de Eem, bij het clubgebouw.
  • De lessen beginnen om 19.00 uur en duren ca. 2 uren.
  • Aanmelding voor alle cursussen is bij de Trainingscommissie

Open Kano cursussen 2021

kijk onder open kano cursussen voor een beschrijving van de cursussen

Quickstart Open-Kanovaardigheid (voor beginners)

• De Quick Start bestaat uit 5 lessen.  Voor 2021 plannen wij wee of drie maal een Quickstart, afhankelijk van de belangstelling.

Open-Kanovaardigheid A (voor beginners, na voltooing Quick Start)

• eind juni start de training voor het Diploma A van het Watersportverbond. Deze sluit aan op de Quickstart en is ook op woensdagavond.
  • De examendatum is waarschijnlijk de eerste of tweede zaterdag in oktober 2021.

Open-Kano training voor gevorderden

• In 2021 komt er bij voldoende belabngstelling ' savonds een volledige cursus Openkanovaardigheid B bij ons club.
  • Zo niet, komen er een aantal herhaling/opfris avonden/workshops, OP AANVRAAG. De dag en tijdstip van deze trainingen worden met de deelnemers afgestemd, tijdens zomers avonden maar ook evt. in het weekend.

Verder van belang

• Cursussen worden gegeven volgens een Corona-protocol, zo lang dat nog moet
  • Cursussen gaan door bij voldoende belangstelling.
  • Beginners die net lid zijn hebben voorrang.
  • Tenzij anders vermeld, vinden de lessen plaats op de Eem, bij het clubgebouw.
  • De avondlessen beginnen om 19.00 uur en duren ca. 2 uren.
  • De examens voor open kanoworden gepland op de eerste of tweede zaterdag van oktober, vanaf 13.00 uur en bestaan uit theorie en praktijk. Je kunt jouw instructeur verzoeken een “gewone” toertocht te laten gelden als de verplicht examentocht (mits een instructeur bij de tocht aanwezig is).
  • Aanmelding voor alle cursussen is bij de Trainingscommissie

di 1 dec | 18:45 - 20:15