DSC01040_klein.jpg

zaterdag 25 maart

Deze tocht verplaatsen we naar een andere datum later in het jaar omdat er een behoorlijk harde wind is voorspeld op zaterdag 25 maart.

Keistad reklame 100

2 april

Horsterwold – zondag 2 april – 11 km – openkano solo

 

Voor liefhebbers kan ook 8 km extra gevaren worden heen en weer naar Zeewolde.

Een tocht uitsluitend voor openkano solo vaarders door bosgebied en heerlijk rustig varen, alleen langs de N305 is geluid van de auto's te horen. Prima kleine vaartocht over de Flevolandse vaarten.

woensdag 5 april

Voor wie door de weeks een tochtje wil varen... woensdag 5 april.

 

In het voorjaar met de bloesem aan de bomen, is varen over de Linge het mooist!

We varen van Tiel naar Buren over de kronkelende riviertjes de Linge en de Korne.
, langs historische dorpjes, boomgaarden en vestingswerken.

Er zijn enkele overdragingen met kanosteigers

De tochtlengte is 19 km.

 

Aanmelden bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Verzamelen op de club: 8.30 uur.

Samen varen is gezellig, is veiliger, zeker in de winterperiode en stimulerend! Bij Keistad bestaan er verschillende app groepjes. Deze  app groepjes zijn er om snel een vaar afspraak te regelen. Last minute wijzigingen te melden of snel met elkaar in contact te komen! Er zijn app groepjes voor kanopolo, wild water varen, open kano varen (vrijdag en zondag ochtend) en diverse kajak groepen. Tijdens de herfst/winterperiode wordt er vooral kajak gevaren op woensdag avond en zondag ochtend van beginners tot kilometer vreters. Op zaterdag is er een kajak groepje , die minimaal varen tot het 2e eiland in een sportief tempo! Via een email berichtje aan de open kano groep of toergroep  kan je toegevoegd worden aan de app groep.

Op zondag ochtend is er een openkano vaargroepje voor beginners en ervaren vaarders.

We vertrekken om 9.30 uur.

Na enkele uren zijn we terug.

Voor deze openkano vaargroep is een appgroepje. Wil je hier aan toegevoegd worden, stuur Geoff een berichtje met je 06-telefoonnummer.