26-28 augustusMeanders_in_de_Ruiten_Aa_copy_copy_copy_copy_copy_copy.jpg

 

 In het verre noordoosten van ons land vlak bij de Duitse grens zijn er twee rivieren die de gemaakte kilometers met zeer mooie dagtochten belonen. Beide rivieren stromen een beetje en beiden veel rust en bijzonder fraaie natuur.

 

  • De Ruiten Aa in NO Groningen is bekend van de vele kleine bevaarbare vistrapjes die de stuwen grotendeels hebben vervangen De Ruiten Aa heeft ook een aantal makkelijke overdragingen. Er zijn twee trajecten.
  • De Hunze in Drenthe was rechtgetrokken maar kronkelt weer. Ons traject heeft geen overdragingen.

28 augustus

Op 28 augustus brandingvaren.

Opgeven bij Ineke Abbink

Samen varen is gezellig, is veiliger, zeker in de winterperiode en stimulerend! Bij Keistad bestaan er verschillende app groepjes. Deze  app groepjes zijn er om snel een vaar afspraak te regelen. Last minute wijzigingen te melden of snel met elkaar in contact te komen! Er zijn app groepjes voor kanopolo, wild water varen, open kano varen (vrijdag en zondag ochtend) en diverse kajak groepen. Tijdens de herfst/winterperiode wordt er vooral kajak gevaren op woensdag avond en zondag ochtend van beginners tot kilometer vreters. Op zaterdag is er een kajak groepje , die minimaal varen tot het 2e eiland in een sportief tempo! Via een email berichtje aan de open kano groep of toergroep  kan je toegevoegd worden aan de app groep.

Op zondag ochtend is er een openkano vaargroepje voor beginners en ervaren vaarders.

We vertrekken om 9.30 uur.

Na enkele uren zijn we terug.

Voor deze openkano vaargroep is een appgroepje. Wil je hier aan toegevoegd worden, stuur Geoff een berichtje met je 06-telefoonnummer.