Interesse om te leren kajakken of open kano (canadees) varen? Meerdere keren per jaar starten we, bij voldoende aanmeldingen met een introductie curus: de  Quickstart.

In zes avonden krijg je de eerste vaardigheden aangeleerd.

Daarna ben je in staat om mee te doen aan georganiseerde beginners tochtjes.

Om deel te kunnen nemen aan de quickstart ben je lid van onze vereniging.

Liever eerst een kennismakings les? Neem contact op via de website om een afspraak te maken voor een proefles.Proeflessen kunnen het gehele jaar door worden gegeven. Tot de eerste kajak quickstart  kan er mee gevaren worden op de zondagmorgen, onder begeleiding van ervaren kajak vaarders.

Aan een "proef"les zijn geen kosten verbonden.

De quickstart is vooral bedoeld voor volwassenen.

Jongeren kunnen leren kajak- en open kano varen & suppen bij de jeugdgroep op zaterdag ochtend van 10 tot 12.00 uur. ( jeugd kan zich aanmelden bij de jeugdgroep).

Bij de jeugd hebben we een aantal instap momenten (begin april, na de Open Dag en  na de zomer vakantie)

De eerst volgende quickstart kajak varen voor volwassenen staat gepland begin april 2021

Aanmelden voor een kajak of open kano cursus via een berichtje aan de trainingscommissie.

De Open Dag van 2021 staat gepland voor zondag 25 april.

di 1 dec | 18:45 - 20:15
di 8 dec | 18:45 - 20:15