De introductiecursus die wij kennen van de voorgaande jaren is veranderd in meerdere “Quickstarts”, dit om het mogelijk te maken op verschillende momenten in het seizoen in te stappen. De eerste Quickstart begint op dinsdag 1 mei en duurt 6 weken, de tweede op donderdag 14 juni (ook 6 weken) en als er behoefte is nog een derde in september. Na deze Quickstart kunnen mensen doorvaren en meegaan met leuke toertochten (na elke Quickstart direct een tocht aangepast aan het niveau van de deelnemers). Om diegenen die de Quickstart hebben gedaan door te laten varen zoeken wij mensen met ervaring die met hun mee willen varen, om nuttige aanwijzingen te geven en bij problemen in te grijpen. De eerste twee Quickstarts worden gegeven door Huib van der Wal.

 

Ook zal er dit jaar weer een Kajakvaardigheid A cursus gegeven worden. Deze start op woensdag 9 mei en biedt plaats aan max 10 deelnemers, dit aantal wordt groter als wij een stagiair (trainer in opleiding ) kunnen toevoegen. De KVA cursus wordt gegeven door Dik Voorthuis.

 

In het najaar zal er ook nog een Kajakveiligheidstraining worden georganiseerd. Hierover zal de Trainingscommissie verdere informatie verstrekken.

 

Aanmelden voor deze cursussen kan bij de trainingscommissie. Aanmelden om met de deelnemers na elke Quickstart mee te varen kan op het zelfde mailadres. De bedoeling is om een pooltje begeleiders samen te stellen zodat bij voldoende mensen je maar een paar keer meevaart.

Leden Login

Binnenkort

wo 26 juni | 00:00
Quickstart Openkano
wo 26 juni | 00:00
theorie avond in clubhuis voor Quick Start
wo 3 juli | 00:00
Quickstart Openkano
wo 10 juli | 00:00
Quickstart Openkano
wo 17 juli | 00:00
Quickstart Openkano