10-12 april

In de Weerribben en de Wieden is een grote kanotocht uitgezet van 70 km. Deze Pasen gaan we deze tocht varen als een driedaagse toertocht waarbij alle kampeeruitrusting wordt meegenomen in de kano. Zowel kajakvaarders als open kanovaarders kunnen meedoen. De dagafstanden zijn 20 tot 27 km maar kunnen misschien worden ingekort.

De route is te vinden op: https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2529390 . Meer informatie vind je op https://www.visitweerribbenwieden.com/Weerribben-Wieden/kanoparadijs/ (kijk bij routes op de tweede pagina bij Ronde Weerribben-Wieden).

Vooraf, op woensdagavond 1 april, zullen we een voorbespreking houden. Daar kun je ook tips krijgen over het kamperen omdat het met Pasen nog koud kan zijn.

Voor vaarders die niet willen kamperen zoek ik accommodaties langs het water zoals B&B’s.

Graag hoor ik alvast of er leden zijn die hier belangstelling voor hebben en of ze op 1 april aanwezig kunnen zijn en of ze gebruik willen maken van bv. een trekkershut of B&B.

Het kan handig zijn om vooraf de ANWB Waterkaart 5 Kop van Overijssel 2019 aan te schaffen, zeker als je zelfstandig een stuk wilt afsnijden.

 

Opgeven/aanmelden kan t/m 31 maart.

 

UITERAARD IS OOK DIT EVENEMENT AFGELAST I.V.M. HET CORONA VIRUS. Later al besloten worden of, wanneer en hoe dit doorgaat.

 

Huib van der Wal

(Je kunt mij mailen via de website)

Leden Login

Binnenkort

vr 1 mei | 09:30 -
Open kano en kajak varen, vrijdagochtend groep
wo 6 mei | 00:00
Voorjaars tocht
wo 6 mei | 00:00
start Quickstart Kajak
do 7 mei | 00:00
Voorjaars tocht