Wil je ook eens een zeekajaktrektocht maken? Hoe doe je dat, waar ga je heen, met wie et cetera…

Henk Filippo organiseert al lange tijd zeekajakreizen voor beginners en gevorderden en komt vertellen hoe je dat aanpakt. Hij zal o.a. vertellen over voorbereiding, materialen en uitrusting (wat neem je mee of juist niet / hoe pak je handig in), hoe je een tocht voorbereid en wat de regels zijn voor wild kamperen en hij zal ook vertellen over veiligheid op zee. Verder laat hij beelden zien van een beginnerstocht langs de Zweedse scherenkust van Bohuslan en van een tocht voor ervaren zeekajakkers in Noord-Noorwegen ter hoogte van de Poolcirkel.

Wil jij hier bij zijn, kom dan 14 november naar ons clubhuis aan de Stuw. Aanvang 20.00 uur.