Beste leden,

Vanaf  18 november gelden weer de corona-maatregelen zoals die op 13 oktober bekendgemaakt zijn:

Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 m. afstand, individueel, of in groepen van niet meer dan 4 personen.

De kantine, kleedkamers en douches mogen niet gebruikt worden.

Bij klachten, ook milde klachten, blijf thuis en laat je testen. Ook als er iemand in je omgeving klachten heeft, blijf thuis.

Kijk ook hier voor de informatie vanuit het Watersportverbond.

Ook voor trainingen en cursussen geldt een maximum groepsgrootte van 4 personen, exclusief trainer (een groep van 4, + 1 trainer/instructeur is toegestaan)

Meer groepjes naast elkaar is mogelijk, als er een duidelijke scheiding tussen de groepen is en zij niet mengen.

Tot 18 jaar mag trainen in teamverband wel. Onderlinge wedstrijdjes mogen ook, maar wedstrijden tegen een team van een andere club niet.

Publiek bij trainingen en wedstrijden is niet toegestaan.

Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt een dringend advies een niet-medisch mondkapje te dragen in binnenruimtes van de vereniging.

Voor vragen en opmerkingen kan je contact opnemen met Guus de Jong tel 06 12799258.

Namens het bestuur van KV Keistad.

Guus de Jong