KV Keistad nieuws

Wil je ook zo graag een keer open kano of kajak varen en kennis maken met onze leuke vereniging?

Dat kan, we hebben weer open dagen!

Natuurlijk volgen we hierbij de corona maatregelen.

Als je interesse hebt reserveer een tijdslot via kano-vereniging-keistad@hotmail punt com.

Bij je reservering graag je gewenste tijdslot vermelden, je naam en de keus open kano of kajak varen.

De open dagen zijn op zondag 25 april (10.00 - 15.00) en 1 mei (13.30 - 17.00)

Zet de datum alvast in je agenda!

De te reserveren tijdsloten zijn:

Zondag 25 april

10.00 - 11.00

11.15 - 12.15

12.30 - 13.30

14 .00 - 15.00

Zaterdag 1 mei

13.30 - 14.30

14.45 - 15.45

16.00 - 17.00

De geldende corona-maatregelen zijn verlengd t/m 20 april.

 

Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 m. afstand, individueel, of in groepen van niet meer dan 2 personen.

Jongeren tot 27 jaar mogen op sportaccomodaties in teamverband buiten sporten.

De kantine, kleedkamers en douches mogen niet gebruikt worden.

28 april – 30 april

Tijdens de laatste week van april komt het bekende Optimist on tour voor de 1e keer naar Amersfoort.

Samen met het Watersport verbond, Hemus, de Amersfoortse reddingsbrigade, de SRO, en de zeilvereniging uit Bunschoten-Spakenburg gaan we aan de Amersfoortse jeugd een watersport programma aanbieden aan kinderen van de lagere scholen. Naast zeilen, suppen , boarden en kano varen kunnen de jongeren ook naar een water laboratorium. Voor de jeugd een programma vol sport en educatie.

Informatie over de optimist on tour, kan je vinden op www.optimistontour.nl

Vanaf 3 april gaan we van start met het jeugd vaar programma op de zaterdag ochtend. Tussen 10 en 12 zijn de jeugdactiviteiten.

Om de jeugd een leuke, gezellige, uitdagende  en leerzame ochtend te kunnen bezorgen zijn we op zoek naar nieuwe leiding.

Vind jij het leuk om met jeugd om te gaan? Kan je een beetje kajakken of open kano varen, en je hoeft echt geen expert te zijn, heb je af en toe een zaterdag ochtend vrij?, dan hopen we dat je contact op neemt en met ons mee gaat varen! Want zonder jeugdleiding is er geen jeugdgroep!

Laat wat van je horen via een berichtje aan de jeugdleiding of neem contact op met een van de jeugdleiders.

Para sporters met belangstelling voor kano varen, zijn welkom om kennis te komen maken of kano varen een sport kan zijn waar ze verder mee willen of kunnen gaan.

Bij de sprint-marathon groep hebben we enkele para sporters, die mee trainen en ook recreatief kano varen biedt mogelijkheden, als je minder competatief bent ingesteld.

We denken graag met je mee, als er extra aanpassingen nodig zijn. Voor de para sporters kunnen we beroep doen op de expertise van de sprint trainer, een ergotherapeut en bewegingswetenschapper om je te helpen bij eventuele nodige aanpassingen.

Door de droogte zijn de struikjes die we afgelopen jaar hebben aangeplant niet allemaal tot groei gekomen. Op 28 en 29 mei (was gepland op 12 of 13 maart) gaan we nieuwe struikjes aanplanten tijdens NL Doet. We hebben budget aangevraagd en dit ook toegekend gekregen.

Heb je “groene vingers”, meld je aan bij de beheersgroep als je mee wilt helpen. Voor de harde werkers wordt koffie en wat lekkers geregeld!

Ook worden er desinfectie materialen aangeschaft en houden we ons aan de corona richtlijnen.