KV Keistad nieuws

Beste allemaal,

1e clubdiner dit jaar in augustus was met klein, maar gezellig gezelschap!

Wie wil er koken op vrijdag 3 september?

Je mag je ook alvast als kok opgeven voor de latere maanden van dit jaar.

Ik hoor het graag!

Groetjes, 

Brigitte

De geldende corona-maatregelen vanaf 26 juni.

 

Basisregels voor alle sporten en sporters

  • Voor en na het sporten geldt 1,5 meter afstand
  • Kleedkamers en douches van sportverenigingen zijn open. Gebruik door maximaal 3 personen tegelijkertijd, zodat 1,5 meter afstand gehouden kan worden.
  • Mondkapjesplicht vervalt
  • Publiek mag bij trainingen en wedstrijden, mits vaste plaats, gezondheidscheck, registratie en 1,5 meter
  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen.
  • Wedstrijden zijn voor alle leeftijden toegestaan; ook met andere clubs
  • Bij wedstrijden met externe clubs geldt: gezondheidscheck en registratie
  • Als het noodzakelijk is voor de sport hoef je je tijdens het sporten niet aan de 1,5 meter afstand te houden. Dit geldt voor alle leeftijden

 

Vanaf 3 april gaan we van start met het jeugd vaar programma op de zaterdag ochtend. Tussen 10 en 12 zijn de jeugdactiviteiten.

Om de jeugd een leuke, gezellige, uitdagende  en leerzame ochtend te kunnen bezorgen zijn we op zoek naar nieuwe leiding.

Vind jij het leuk om met jeugd om te gaan? Kan je een beetje kajakken of open kano varen, en je hoeft echt geen expert te zijn, heb je af en toe een zaterdag ochtend vrij?, dan hopen we dat je contact op neemt en met ons mee gaat varen! Want zonder jeugdleiding is er geen jeugdgroep!

Laat wat van je horen via een berichtje aan de jeugdleiding of neem contact op met een van de jeugdleiders.

Para sporters met belangstelling voor kano varen, zijn welkom om kennis te komen maken of kano varen een sport kan zijn waar ze verder mee willen of kunnen gaan.

Bij de sprint-marathon groep hebben we enkele para sporters, die mee trainen en ook recreatief kano varen biedt mogelijkheden, als je minder competatief bent ingesteld.

We denken graag met je mee, als er extra aanpassingen nodig zijn. Voor de para sporters kunnen we beroep doen op de expertise van de sprint trainer, een ergotherapeut en bewegingswetenschapper om je te helpen bij eventuele nodige aanpassingen.