IMG 20220704 150857857 HDR14 december

Afgelopen zomer heeft één van onze leden de kajak even op het droge gelaten om een trektocht te gaan wandelen door de Zweedse wildernis. Cindy Tolboom is een fanatieke kajakker, maar ook een fanatieke wandelaar. De Koningsweg, of op zijn Zweeds Kungsleden, is een ruim 400 km lange wandeltocht door de Zweedse wildernis gelegen rond de poolcirkel. En dan bedoel ik ook échte wildernis. Dagenlang kom je geen beschaving tegen, alleen maar boomloze hoogvlaktes, besneeuwde bergen, berkenbossen, sneeuwvlaktes, langgerekte meren, razende heldere stroompjes, grazende rendieren, geweldige watervallen en muggen, heel veel muggen.

Cindy gaat je er alles over vertellen op 14 december om 20.00 uur in het clubgebouw.

23 oktober

Het koudere weer is ons land binnen getrokken, de mooie zomerse dagen zijn voorbij en de temperaturen dalen snel. Voor de een gebeurt dit met een snik, maar voor de ander met een lach. Want koudere temperaturen betekent ook dat we weer kunnen beginnen met winterzwemmen! Cindy en Jitske willen dit graag de komende maanden samen doen met andere leden van KVKeistad bij onze eigen vereniging.

ochtendfoto_small_copy.jpgWoensdagochtend 26 oktober. De wekker ging weer vroeg, tijd om op te staan om daarna richting kantoor te vertrekken. Vandaag had ik echter een tussenstop bij de kanovereniging, de eerste reguliere winterdip na de introductie van winterzwemmen afgelopen zondag. Normaal ga ik ook sporten op het werken en ondanks dat we niet veel nodig hadden was het toch een beetje proppen om alles in de tassen mee te krijgen. Het winterzwemmen doen we namelijk gewoon in badpak/zwembroek. Dit keer geen beschermende kleding als we gepland te water gaan, maar gewone badkleding.

Wie kan er zaterdag 10 september een paar uurtjes aanwezig zijn in de promotie tent op de Verenigingen markt op het Eemplein?

Aanmelden kan bij Ria.

Het gaat om de tijd van 10 tot 12.30 uur.

Vrijdag 15 juli om 16.30 uur is er een mogelijkheid om aan te sluiten bij een kennismakingsles kajak varen.

De les is gratis.

Graag van te voren aanmelden via de contactpagina

Beste Keistadters. Gelukkig kunnen we weer optimaal sporten en gebruik maken van het clubgebouw. Vanaf 25 februari 2022 vervallen de Coronacheck en de verplichte 1,5 meter afstand.