KV Keistad nieuws

De geldende corona-maatregelen vanaf 5 juni.

 

Basisregels voor alle sporten en sporters

  • buitensport is toegestaan en verruimd en binnensport is weer toegestaan.
  • Kleedkamers en douches van sportverenigingen zijn open. Gebruik door maximaal 3 personen tegelijkertijd, zodat 1,5 meter afstand gehouden kan worden.
  • Binnen is een mondkapje verplicht.
  • Voor en na het sporten geldt 1,5 meter afstand.
  • Geen publiek bij trainingen en (interne) wedstrijden.
  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen.

 

Vanaf 3 april gaan we van start met het jeugd vaar programma op de zaterdag ochtend. Tussen 10 en 12 zijn de jeugdactiviteiten.

Om de jeugd een leuke, gezellige, uitdagende  en leerzame ochtend te kunnen bezorgen zijn we op zoek naar nieuwe leiding.

Vind jij het leuk om met jeugd om te gaan? Kan je een beetje kajakken of open kano varen, en je hoeft echt geen expert te zijn, heb je af en toe een zaterdag ochtend vrij?, dan hopen we dat je contact op neemt en met ons mee gaat varen! Want zonder jeugdleiding is er geen jeugdgroep!

Laat wat van je horen via een berichtje aan de jeugdleiding of neem contact op met een van de jeugdleiders.

Para sporters met belangstelling voor kano varen, zijn welkom om kennis te komen maken of kano varen een sport kan zijn waar ze verder mee willen of kunnen gaan.

Bij de sprint-marathon groep hebben we enkele para sporters, die mee trainen en ook recreatief kano varen biedt mogelijkheden, als je minder competatief bent ingesteld.

We denken graag met je mee, als er extra aanpassingen nodig zijn. Voor de para sporters kunnen we beroep doen op de expertise van de sprint trainer, een ergotherapeut en bewegingswetenschapper om je te helpen bij eventuele nodige aanpassingen.