a32ca75e-cad5-11ec-bdf8-9f979ccdf1f6_muk1ne.jpg

Beste clubgenoten,

 

Marijke, Diewertje, Marieke en ik (Sarissa) zijn dit jaar onderdeel van de Nederlandse Damesselectie Kanopolo en zullen in juli afreizen naar Amerika voor de World Games. Ook wel de Olympische Spelen voor Niet-Olympische sporten. Helaas zit er een groot kostenplaatje hieraan en daarom hebben wij hulp nodig!

Wij hebben een crowdfunding opgezet en organiseren een veiling. Aanmelden voor de veiling kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem persoonlijk contact op met een van ons. Geef in de aanmelding aan of je fysiek of online deelneemt. Voor fysieke deelname vragen we 7,50 in ruil voor borrelhapjes en een welkomstdrankje. Online deelname is gratis. De link voor online deelname sturen wij een dag van te voren naar het e-mailadres of nummer waarmee is aangemeld. De veiling vindt plaatst op 20 mei (inloop tijd 19:30/Start 20:00). Locatie: Amsteldijk-Zuid 253 Uithoorn

Meer informatie vind je hier.

 

Groet,
Marijke, Diewertje, Marieke en Sarissa

2-3 juli 2022

Na het cancelen vanwege de corona kan je nu het 12e Keistad kanopolotoernooi in je agenda zetten.

Zoals gebruikelijk het 1e weekend van juli: 2 en 3 juli 2022!

Inschrijfgeld voor 2e en 3e klasse 45 euro per team

Inschrijfgeld voor jeugd/beginners 40 euro per team.

Aanmelden door bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag hierbij vermelden wie contact persoon is en op welk telefoonnummer bereikaar, in welke klasse het team wilt spelen en onder welke naam.

 

Jullie zijn vanaf vrijdag avond welkom op ons terrein.

 

Binnenkort

wo 18 mei
Jeugdkanopolo
vr 20 mei
Jeugdkanopolo
vr 20 mei
Training B/C
vr 20 mei
Training A/B
wo 25 mei
Jeugdkanopolo
vr 27 mei
Jeugdkanopolo
vr 27 mei
Training B/C
vr 27 mei
Training A/B
wo 1 juni
Jeugdkanopolo
vr 3 juni
Jeugdkanopolo
vr 3 juni
Training B/C
vr 3 juni
Training A/B