16 & 17 december

Het traditionele Keistadweekend vlak voor de kerstdagen is ongetwijfeld het Monschau weekend.

Iedereen is welkom om mee te gaan: wandelaars, mountainbikers, wildwatervaarders  en liefhebbers van de kerstmarkt en de lokale culinaire  mogelijkheden!

Even een weekendje weg met de family? Dit is je kans!

Dus wil jij een wildwater tochtje varen op de Rur, liever wandelen of crossen door de bossen rond Monschau of rondstruinen op de kerstmarkt voor de laatste inkopen, dan is dit een leuk weekend voor je! Ook niet Keistad leden mogen mee als introducé!

Afhankelijk van de winterse omstandigheden (vaak ligt er sneeuw), de waterstand en de buitentemperatuur wordt er een programma gemaakt.

Houd voor de laatste details de website en je mailbox in de gaten!

Het is de bedoeling om zaterdagmorgen vroeg te vertrekken.

Voor de vaarders:

• Het wildwater varen gaat alleen door als de omstandigheden het toelaten qua waterstand, temperatuur en voldoende voor- en achtervaarders.
  • Het traject dat gevaren gaat worden is afhankelijk van de deelnemers en de beschikbare vaarleiding.
  •  Openkanovaarders en kajakvaarders varen ieder een eigen traject.
  •  De club heeft een beperkt aantal boten beschikbaar. Om teleurstelling  te voorkomen: reserveer tijdig een clubboot of regel er eentje bij een
  • Zorg zelf voor een complete wildwateruitrusting!

Voor de wandelaars en mountainbikers:

•  Door de bossen rond Monschau zijn prachtige wandel en fiets tochten te  maken. Het landschap is glooiend. We hopen ook dit jaar op een flink pak  sneeuw! Stevige wandelschoenen heb je zeker nodig!

Aanmelden:

• Openkanovaarders graag ook een email naar de openkanogroep.
  •  Meld je wel aan voor 10 december i.v.m. het reserveren van een jeugdherberg  of vergelijkbare accommodatie.
  •  Aanmelden betekent ook betalen als je na 10 december afmeldt!

Bij de aanmelding vermelden:

•  Of je gaat wandelen, varen of mountainbiken
  •  Of je een groep wilt begeleiden als voor - of achter vaarder.
  •  Of je vervoer hebt voor jezelf, boot en/of fiets.
  •  Of en hoeveel ruimte je hebt voor extra passagiers, boten of fietsen.
  •  Je telefoonnummer en emailadres

za 25 nov | 00:00
Opekano Stromend Water Weekend
za 25 nov | 08:00 - 17:00