Altijd al eens willen leren kano of kajak varen?

Maar nog geen keus hebben kunnen maken?

Neem op woensdagavond 18 en/of 25 april deel aan onze try out avonden.

Je mag 1 keer komen, maar ook beide avonden.

Je mag twee avonden hetzelfde doen, of juist afwisselen , de ene week kajak varen en de andere week open kano varen.

Aan jou de keus!

Wij willen je helpen om je een gerichte keus te laten maken.

Onze ervaren clubleden kunnen je de eerste beginselen aanleren  en je informeren over de mogelijkheden bij onze club.

Aanmelden voor de try out avonden kan via de contact pagina.

Laat je ons weten waar je voorkeur naar uit gaat? Kajak of open kano varen? 1 of 2 avonden?

De avonden zijn bedoeld voor 16 jaar en ouder!

Per avond zijn de kosten 10 euro p.p. Deze kosten worden in mindering gebracht op je lidmaatschap, als je besluit na de try out lid te worden van onze kano club..

Na de try out avonden starten de beginners cursussen kajak en open kano varen.

Aan deze cursussen zijn behalve het lidmaatschapsgeld geen extra kosten verbonden

Voor jongeren vanaf 12 jaar is er een jeugdgroep, deze start vanaf zaterdag ochtend 7 april.

Gaat je voorkeur uit naar kanopolo? We hebben een jeugdgroep en recreanten team.

Ook voor kanopolo kan je via de contactpagina je aanmelden voor een kennismaking.

Voor jeugd is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de kies je sport lessen kanopolo.

Aanmelden voor de try out kan je nu al doen!

De beschikbare plaatsen voor de try out zijn beperkt!

Tot de 18e april???